Tuesday, April 3, 2012

DIY : Bunga Tisu or Bunga Kertas

While blog walking..terjumpa DIY bunga tisu..sangat cantik..terpukau pula dengan bunga tisu and bunga kertas ni....simple jer tp niceee....so tgk ramai btol bakal pengantin buat bunga ni utk bunga hantaran, bunga pahar and doorgift..ehm mcm interested jer..sebab kata mereka cost nye mmg rendah...best juga ni..murah and cantik..sebab kalau pegi tgk kt kedai sume mmg x tertarik di hati,...tgk ni mmg mcm cinta pandang pertama la..biasa la perempuan kan..pantang nampak bende2 sweet and comel2 ni..so i try la buat satu kt opis...guess what? x sampai 3minit dh siap satu bunga..senang btolll...xsangka...cara2 dia u guys leh cari kt sini
http://hennayanna.blogspot.com/2011/11/bunga-tisu-carnation-mudah-ringkas.html..

mixed paper flower wedding garland

3 comments:

Saffa Sephia said...

Saya nak tanya kat mana nak beli tisu colourful ni. Berapa ringgit?

Irma Nadira Inez said...

banyak kedai2 art ada jual..paling murah jumpa kat Shah Alam Seksyen 9, Weststar Art Shop. RM0.50 je sekeping.

Irma Nadira Inez said...

Sesape nak mintak tlg saya buatkan bunga crepe utk bunga telur boleh la call saya ye..bg upah sikit2 cukup la.. whatsapp 0143535753